vineri, 3 august 2012

Regim de slabit - ziua 15

Cu puțină întârziere, ziua 15 apare. Întârzierea se datorează unor modificări în computer pe care le-am făcut și din cauza cărora nu am avut acces la computer.

Ziua 15, ziua în care slăbesc din nou, menținându-mă în aspectul de horă al regimului, ziua în care regimul se schimbă din nou, ziua în care totul e din nou.

Meniu de slabit - ziua 14

Ieri am mâncat numai salate de roșii, castravbeți, ardei și salată iceberg. Datorită unor dureri pe care le-am avut la ficat/fiere, am renunțat momentan la legume la grătar și mai ales la ceapă și ardei.

Pe seară m-am apucat să montez unul dintre ssd-urile primite cadou de la prieteni. M-am apucat gândindu-mă că voi putea face mutarea windows-ului asa cum e pe noul disc și că totul va fi bine. Într-un final a trebuit să repun windows-ul și acu sunt în perioada de menstruație, adică acea perioadă în care îmi instalez pe computer toate cele trebuincioase. Dar totul a meritat, computerul se mișcă mult mai repede, se deschide în aproximativ 7 secunde de la beep-ul de bios ceea ce e fașcinant. Nici nu apuci să apeși pe buton și ai windows-ul pornit, gata de lucru.

Regim de slabit - ziua 15

  • Cântar oficial ieri: 80,4;
  • Cântar oficial astăzi: 79,9;

Deci o slăbire de 500 grame ceea ce mă duce cu gândul la altă concluzie. Legumele mâncate crude, nepreparate, ajută la slăbire mai mult decât legumele preparate la grătar. Regimul de slabit pentru astazi este format din:

  1. Mic dejun: pepene nelimitat, dar cu grijă să nu măriți stomacul;
  2. Prânz: pepene nelimitat, dar cu grijă să nu măriți stomacul;
  3. Cină: pepene nelimitat, dar cu grijă să nu măriți stomacul;

Adevărul e că eu m-am stabilit la o cantitate de 400 grame de pepene pe fiecare masă. Dimineață am mâncat prima porție, la prânz a doua porție, iar pentru diseară mai am o porție. Am intrat deci într-o perioada de două zile în care meniul va fi format exclusiv din pepene.

Astăzi am mai fost prin oraș, am cumpărat o carte despre redactarea materialelor pentru multimedia, am băut un ceai la mc donald și am venit acasă.

Tot astăzi am dus la curățat laptopul meu care se încingea și de bine ce se încingea, nu se mai deschidea. Acu nici nu mai pornește ventilatorul pentru că nu e nevoie. L-am curațat, i-am pus niște pastă termică și toarce molcom ca în prima zi.

Vă mulțumesc că ați fost și astăzi alături de mine și vă aștept și zilele următoare.

Niciun comentariu: