marți, 7 aprilie 2009

wurbe: Mai bine mai tarziu decat niciodata

dupa o lunga perioada de timp, mi-am adus aminte ca am un blog. Asa ca postez astazi tot ce nu am apucat sa postez aceste luni.
Simt ca nu se mai poate, ma plafonez in calculul de benzina pe care il realizez la poienita in care prestez, asa ca mi-am adus aminte de tinerete cand credeam ca sunt cineva si de retetele aplicate pentru alungarea blazarii atunci.
Incep impreuna cu colegul si prietenul meu Hercule sa caut pe net diverse lucruri unde am putea si noi sa auzim niste chestii interesante.
Astfel el gaseste "wurbe"
http://wurbe.ro
Am sa va las sa descoperiti singuri ce e pe acolo. Eu am luat legatura cu oamenii si am participat la intrunirea de pe 24 martie 2009.
Intrunire frumoasa, tinuta in S.A.L.T. Bucuresti.
Cunoscut lume frumoasa si prietenoasa si tot odata extrem de bine pregatita in ceea ce face. Schimbat pareri despre diverse domenii mergand de la management de proiect pana la utilizarea micutelor instrumente ce ne fac viata mai usoara noua dezvoltatorilor de soft (nu va ganditi bai la prostii fiindca acele instrumente nu sunt mici).
Discutiile purtate au fost ne formale nu s-a impus un anumit ton sau sobrete, inhibitiile fiind date la o parte. Nu exista om prost sau destept, ci doar oameni care vroiau sa vada ce mai utilizeaza cei din jurul lor si ce anume solutii interesante s-au mai gasit la diverse probleme.
Admosfera a fost intregita de jocuri de fusball, bere si diverse alte bucate si bauturi.
Intr-un cuvant wurbe #19 a fost un succes si astept cu interes urmatorul numar...
Multumiri deosebite celor care m-au inteles si au facut posibil ca si eu sa ma bucur de o bucatica din wurbe (Cristi Balan, Viorel Cojocaru).